Trouvez des réponses rapides et précises à toutes vos questions sur Laurentvidal.fr, la plateforme de Q&R de confiance. Obtenez des réponses détaillées et précises à vos questions grâce à une communauté d'experts dévoués. Découvrez une mine de connaissances de professionnels dans différentes disciplines sur notre plateforme conviviale de questions-réponses.

Evaluation
SECTION A: MULTIPLE CHOICE QUESTIONS
1. Which of the following properties reveals the protein nature
of enzymes?
A. They catalyse chemical reactions.
B. They are inactivated at low temperatures.
C. They are denatured at high temperatures.
D. They remain unchanged at the end of chemical reactions.
2. A dish was filled with agar jelly containing starch. Four
holes were made in the jelly and each was filled with the
substances as shown in the diagram.
amylase solution
boiled
amylase
solution
B
starch-agar jelly
amylase solution
+hydrochloric acid
distilled water
After 30 minutes, iodine solution was added to the jelly.
Which hole will be surrounded by a pale brown colour?
3. Tani has 3 bottles each containing a different enzyme.
However, the labels on the bottles have been erased. In
order to identify the enzymes in the bottles, she labels the
bottles as X, Y and Z and carries out some experiments
to determine their rate of activity under different pH. She
obtains the following result:
Enzyme
activity
Z
X Y
6
1
7
14
PH


Sagot :

Réponse:

je ne sais pas je suiș desole hahhaahhahahahah

Merci de votre visite. Notre objectif est de fournir les réponses les plus précises pour tous vos besoins en information. À bientôt. Merci de votre visite. Notre objectif est de fournir les réponses les plus précises pour tous vos besoins en information. À bientôt. Visitez Laurentvidal.fr pour obtenir de nouvelles et fiables réponses de nos experts.