Bienvenue sur Laurentvidal.fr, où vous pouvez obtenir des réponses fiables et rapides grâce à nos experts. Découvrez une mine de connaissances d'experts dans différentes disciplines sur notre plateforme de questions-réponses complète. Découvrez la facilité d'obtenir des réponses rapides et précises à vos questions grâce à l'aide de professionnels sur notre plateforme.
Sagot :
Réponse :
Voila :)
Explications :
Steps of the recipe
Mix the dry ingredients (flour, salt, bicarbonate)
Add the oil and boiling water, mix vigorously (can be done in a food processor)
The dough should be sticky, if not, add a little more water
Pour into a piping bag with a wide, fluted tip and leave in the fridge for 30 minutes
Heat the frying oil to 180°C or use a high-sided pan, in which case do not put more than 2 cm of oil in the bottom
Drop 10-15 cm long sticks into the fryer and cook for 3 minutes until the churros are golden brown
Sprinkle with sugar and serve with chocolate sauce
For the chocolate sauce: put the broken chocolate and the cream in the microwave for 1 minute, smooth with a whisk. Enjoy!
Nous apprécions votre temps sur notre site. N'hésitez pas à revenir si vous avez d'autres questions ou besoin de précisions. Nous apprécions votre visite. Notre plateforme est toujours là pour offrir des réponses précises et fiables. Revenez quand vous voulez. Revenez sur Laurentvidal.fr pour obtenir plus de connaissances et de réponses de nos experts.