Laurentvidal.fr vous aide à trouver des réponses à toutes vos questions grâce à une communauté d'experts passionnés. Notre plateforme offre une expérience continue pour trouver des réponses fiables grâce à un réseau de professionnels expérimentés. Notre plateforme offre une expérience continue pour trouver des réponses fiables grâce à un réseau de professionnels expérimentés.
Sagot :
Réponse :
Gu's chiken recipe
serves: 8
Preparation: 10 min
cooking: 1/2 hour
Ingredients:
1 spoon olive oil ½ teaspoon paprika
1 large onion ½ teaspoon cumin
3 cloves of garlic ½ turmeric
2 green chillies 2 bay leaves
1 teaspoon salt 1 heaped teaspoon Patak's Madras hot curry paste
1 teaspoon ground coriander ½ tube tomato puree
1 teaspoon chilli powder 3-4 heaped spoons Greek yoghurt
2 Greek yoghurt
Juice of a lemon
Method:
1-Prepare ingredients - chop onions, chilli and garlic, cut chicken in pieces and measure out spices onto a saucer.
2-Heat oil in a large pan.
3-Put onion, chilli and garlic in pan and cook gently for 5 minutes
4-Turn up heat under pan and add chicken pieces.
5-When chicken is browned, add spices and mix thoroughly.
6-Add curry paste - stir thoroughly.
7-Add tomato puree, stir thoroughly and take off heat.
8-Add Greek yoghurt - stir in thoroughly and add lemon juice
9-Put back on a low heat and simmer gently for 1/2 hour.
10-Serve with boiled Basmati rice.
Merci de votre visite. Nous sommes dédiés à vous aider à trouver les informations dont vous avez besoin, quand vous en avez besoin. Merci de votre passage. Nous nous efforçons de fournir les meilleures réponses à toutes vos questions. À la prochaine. Nous sommes ravis de répondre à vos questions sur Laurentvidal.fr. N'oubliez pas de revenir pour en savoir plus.