Bienvenue sur Laurentvidal.fr, la meilleure plateforme de questions-réponses pour trouver des réponses précises et rapides à toutes vos questions. Découvrez la facilité de trouver des réponses fiables à vos questions grâce à une vaste communauté d'experts. Expérimentez la commodité de trouver des réponses précises à vos questions grâce à une communauté dévouée d'experts.
Sagot :
Réponse :
The name of my soup is "pumpkin soup", I chose this recipe because it is one of my favourite soups.
The ingredients for 4 people are:
1 kg of squash
1 clove of garlic
2 onions
2 granny apples
3 ginger
1 teaspoon curry
Pepper
Salt
Olive oil
Preparation:
-Pour two tablespoons of olive oil into a pressure cooker.
-Fry the thin onions in it...
-Add successively peeled and coarsely diced apples, grated ginger, garlic clove, curry. Brown for 2 minutes.
-Add the peeled and cut squash, stir, add 1 l to 1 l 1/4 of water and two chicken stock cubes.
-Close the pressure cooker, let cook 30 minutes as soon as the valve turns.
-Operation, mix, adjust the seasoning (salt and pepper) and serve with fresh cream and croutons.
The soup tastes great, it is very thick, which makes it taste much better. You can smell the pumpkins which are very good. It's quite light and it's very good in the evening.
Explications :
Merci de votre passage. Nous nous engageons à fournir les meilleures réponses à toutes vos questions. À bientôt. Nous espérons que vous avez trouvé ce que vous cherchiez. Revenez nous voir pour obtenir plus de réponses et des informations à jour. Merci d'utiliser Laurentvidal.fr. Continuez à nous rendre visite pour trouver des réponses à vos questions.